Brenda Mathijssen heeft een Valorisatie Grant toegekend gekregen door de Graduate School of Humanities. Jaarlijks kunnen promovendi een voorstel indienen voor een project dat de maatschappelijke relevantie van hun onderzoekt demonstreert en vergroot.

Met behulp van de Valorisatie Grant zal Brenda cursusmateriaal ontwikkelen voor de uitvaartpraktijk, waarin academische kennis uit haar promotieonderzoek vertaald wordt naar het beroepsveld. Dit cursusmateriaal vormt de basis voor een workshop die, met behulp van de Grant en in samenwerking met een maatschappelijke partner, aan uitvaartverzorgers gegeven zal worden.

Voor meer informatie over dit project kunt u hier terecht. Ook vindt u hier informatie over de twee andere projecten die in de prijzen zijn gevallen.

 

Categories:

Tagged:

Comments are closed

Categories

Latest Comments

No comments to show.